Slagerij Royackers staat voor u klaar om het lekkerste vlees te verzorgen. Binnen onze winkel kunt u terecht voor alle vragen en bestellingen. Heeft u vragen over catering, barbecue of een ander feest of evenement, stuur een bericht of kom bij ons langs.

Stuur een bericht

Veelgestelde Vragen

We krijgen veel vragen over de herkomst van het vlees en de mogelijkheden die we bieden voor uw feest of catering. Hieronder hebben we de meest gestelde vragen vermeld. Uiteraard helpen we graag met overige vragen.

Wat is scharrelvlees ?

Scharrelvlees is natuurlijk vlees, de voeding de omstandigheden en de behandeling dragen bij aan het welzijn van de dieren. En dat proef je, scharrelvlees is gewoon lekkerder vlees.

Is al het vlees scharrelvlees ?

Bij scharrelslagerij Royackers is al het vlees scharrelvlees. Zo weet u dat u een bewuste en (h)eerlijke keuze maakt voor al uw vlees en vleeswaren.

Kan ik bij jullie terecht voor een BBQ van 4 personen ?

We kunnen alle barbecues verzorgen; echter zullen we bij kleinere gezelschappen vragen om zelf het vlees bij ons in de winkel op te halen. Bij grotere groepen kunnen we het leveren en halen op locatie.

We gaan een feest organiseren, wat kunnen jullie voor ons betekenen ?

We kunnen voor feesten, partijen, en evenementen de volledige catering voorzien. Graag praten we verder over de wensen en de mogelijkheden.